Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (3.21 secunde)
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a desfasurat, la nivel national, o actiune tematica de control al respectarii prevederilor legale din domeniul protectiei consumatorilor la prestarea serviciilor publice postale.
Primarii comunelor valcene se dau de ceasul mortii deoarece au primit ordin de la prefectura ca pana la sfarsitul lunii ianuarie sa isi construiasca pagina web, unde oricine doreste sa poata gasi informatii utile despre localitatile respective, dar si despre alesii locali si averile lor.
Lansat oficial in Romania la mijlocul anului trecut, la Bucuresti, iar in Craiova la evenimentul "Zilele Ford Oltenia", din noiembrie, Focus ST este disponibil la showroom-ul local Ford in varianta Electric Orange.
Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor a desfasurat, in perioada 5-7 februarie, o actiune de verificare a respectarii prevederilor legale la comercializarea lampadarelor si a lampilor de gradina, inclusiv a tortelor neelectrice. In timpul actiunii au fost verificati 10 operatori economici, constatandu-se abateri la noua dintre acestia.
Propulsorul este un motor de 2.0 litri cuplat la o cutie de viteze manuala cu sase trepte.
Volvo a lansat oficial noul XC70 o data cu deschiderea Show-ului Auto de la Geneva. Masina se afla la a treia generatie si este deja un brand recunoscut pentru versatilitate si eleganta in randul modelelor crossover.
Sute de morti ar putea deveni actionari la Fondul Proprietatea, din cauza incetinelii cu care sunt solutionate dosarele de retrocedare a imobilelor confiscate abuziv de regimul comunist.
Noul Mercedes clasa C a fost lansat oficial la jumatatea lunii aprilie, iar la dealerul craiovean evenimentul este preconizat pentru aceasta luna.Una dintre inovatiile ce echipeaza noua clasa C de la Mercedes este pachetul Agility-Control, care contine amortizoare ce adapteaza automat suspensia în functie de starea carosabilului.
Cu ocazia implinirii a 10 ani de la lansarea comerciala a serviciilor GSM in Romania, Orange Romania a tinut sa le multumeasca clientilor sai constanteni intr-un mod inedit.
De la 1 septembrie, companiile telefonice sunt obligate sa aplice eurotariful la roaming chiar daca clientii nu l-au solicitat in mod expres.
Mai mult, toata aceasta presupusa "activitate", prin care cele doua masini au fost tractate, a fost filmata de o locatara pe telefonul ei mobil.
Incantati ca au scapat de cozile din fata ghiseelor, multi galateni au ales sa-si platesca facturile la utilitati prin intermediul bancomatelor, insa fara a cunoaste valoarea comisioanelor retinute de banci in cazul acestor operatiuni.
Astfel, Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, a pus in vanzare o serie limitata a unui telefon de lux, proiectat in colaborare cu Ferrari, care va fi comercializat prin magazinele proprii din Londra, Paris, Hong Kong si Singapore la pretul de 18.000 de euro, transmite Reuters, citat de Mediafax.
Marturie în acest sens stau milionarii în dolari din România si din regiune, care de la un an la altul îsi dezvolta afacerile în domeniu.Pâna la atingerea unei averi impresionante si la dezvoltarea afacerii imobiliare în mai multe directii (constructia propriilor locuinte, investitia masiva în propriile terenuri etc.), va puteti orienta catre înfiintarea unei agentii imobiliare.
Romtelecom si Asociatia Telefonului Copilului, in parteneriat cu Europa FM, au lansat campania "La Romtelecom e Craciunul Copiilor" care isi propune sa faca sarbatorile de iarna un moment de bucurie pentru copiii fara posibilitati materiale, in special pentru cei din centrele de plasament.
In urma unui sondaj la care au patricipat 12 milioane de calatori, cetateni din 94 de tari, s-a intocmit topul celor mai apreciate linii aeriene. In mod surprinzator, Europa nu sta prea bine nici la linii aeriene, nici la aeroporturi.
Desi piata bucuresteana de real-estate pare suprasaturata de ansambluri rezidentiale noi si de agentii imobiliare, cererea de locuinte la nivelul capitalei nu a inregistrat vreo scadere semnificativa in ultimii ani.
Centrul regional Europe Direct pentru Transilvania de Nord a receptionat prima intrebare la doar cateva ore de la lansarea oficiala a proiectului, 19 februarie.
Cel putin 10% din cei peste 20 de milioane de clienti ai operatorilor de comunicatii mobile din Romania doresc sa vizioneze programe de televiziune pe propriile terminale, a declarat, la Hanovra, presedintele ANRCTI, Dan Georgescu."Impreuna cu Ministerul Comunicatiilor, pregatim trecerea la televiziunea digitala, ocazie cu care vom crea si conditiile tehnice pentru introducerea televiziunii mobile, care, in opinia noastra, va constitui urmatoarea revolutie din domeniu, dupa revolutia GSM.
furnizarea de informatii, asistenta si raspunsuri la intrebari privind legislatia, politicile, programele si oportunitatile de finantare ale Uniunii Europene - la sediu si online;
google-analytics.com